-> Teás receptek -> Matcha, pisztráng, mángold |
MATCHA, PISZTRÁNG, MÁNGOLD
|
Halló, ez itt Stadi konyhája, ahol tea kerül a legkülönfélébb ételekbe, megváltoztatva azok eredeti értelmét. Matchás pisztráng mángold-ágyon savanyúkáposztás-mángoldtekercsekkel.A savanyúkáposzta hal párosítás talán rutén, vagy tót hagyomány, apám nagy bűszkesége volt annak idején a savanyú káposztás csuka tejföllel és tényleg finom is volt, de Stadi apja nem az én apám és a tejföl sem kerül a képbe. A matcha itt inkább csak érdekesség, de nem áll neki rosszul. A pisztráng belsejébe matcha, bazsalikom és citrom került, tetejére sütés előtt és után is matcha, a mangoldra, alá olívaolaj és fokhagyma, a tekercs pedig blansírozott mangold levél szusitekerő segítségével betekerve, a belsejében: savanyúkáposzta, bazsalikom + matcha. Üdv a matcha barátoknak Stadi |
|
|
|
|
| |
|
Ugrás az oldal tetejére |
|
|
|