Szerzői   jogok


A www.japantea.hu weboldal szerzői jogával kapcsolatos nyilatkozat
Copyright © 2005-2018 Tóth Dénes és Halász Csilla. Minden jog fenntartva
Szerzői jogok tulajdonosa

A weblapok képi és szöveges tartalmainak szerzője és a szerzői jogok tulajdonosa Tóth Dénes és Halász Csilla, Debrecen 4032 Hatvani István u. 25/b.

Weblap adminisztrátor, webmester és design:

Pearl Studio Gyöngy Dániel 
Email cím: daniel.gyongy@gmail.com


Marukyu Koyamaen szerzői jogok

A japantea.hu Marukyu Koyamaen közép-európai képviselője. A weboldalon található Koyamaen termékeken látható címkék, azzal kapcsolatos képi megjeelenítés, logók jogtulajdonosa a Marukyu Koyamaen Ltd Terauchi 86 Orgura-Cho, Uji-shi, Kyoto Japán.

Az ettől eltérő tulajdonosokat, hivatkozásokat, közzétételi hozzájárulásokat külön jelezzük. A weboldalon közzétett más szerzőktől származó írások szerzői joga feletti felügyeletet a külső szerzők nevében is ellátjuk. 

 

 

 

A fent felsorolt weboldalakon található információk üzleti célra semmilyen formában nem használhatók fel. Tartalmi és üzleti szolgáltatásainkról szóló referenciák elhelyezhetők könyvekben, más on-line szolgáltatásokban vagy más médiumokban, de az alábbiak kivételével sem az egész, sem pedig részei a továbbiakban nem használhatók fel, nem publikálhatók és nem terjeszthetők a fent megnevezett jogtulajdonosok előzetes engedélye nélkül. Az engedély kéréshez kérjük küldjön elektronikus levelet a teautja@teautja.hu címre, melyben nevét, posta címét, a felhasználni kívánt információt és további felhasználás módozatát írja le.

 

A weboldalainkon közzétett információkat, képeket  személyes vagy oktatási célzattal kinyomtathatja és idézetként felhasználhatja azzal a feltétellel, hogy

1. nem módosítja az információt,

2. a copyright-ra való eredeti utalást (beleértve ezt a jelzetet is) minden másolaton feltünteti. A copyright megfelelő formátuma az első bekezdésben olvasható.

 

 

A fent nevezett weboldalak tulajdonosai mindent megtett azért, hogy az itt közölt információk pontosak és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak ezek bármilyen használatából adódó káresemény bekövetkeztéért.

 

A weboldalt elolvasó, használó, az itt található információkat bármilyen módon felhasználó látogató tudomásul veszi a szerzői jogokkal kapcsolatos nyilatkozatunkat és annak jogkövetkezményeit.

 


 
Ugrás az oldal tetejére