Pirítós   zöld   teával


 

pane con té

 

 

Négyféle, toastot kínálunk, mindegyiket tönkölybúzából készült kenyérrel. A bal felsőre a pirítás után azonnal kevés vaj, majd miután az elolvadt egy felkent réteg, majd miután az elolvadt egy szeletelt réteg gorgonzola került, amit tenchával hintettünk meg. Ebben az esetben a tea inkább csillapítja az ízeket.

A következő szelet kenyéren jobbra csak finom vaj és zeller, petrezselyem és tea keveréke van.

A bal alsó kenyérre kevés vajra és sajtra nori algapihe került, ez és az első a legfinomabb.

A legérdekesebb kétségtelenül az utolsó, amire olivaoljat és tökmagolajat "aplikáltunk", arra pedig egy olcsó árfekvésű matcha került.

Nagyon kevésből nagyon jó.

Már csak az a kérdés, hogy mit iszunk hozzá.

 

zöld tea pirítós kenyér zöld tea kenyér
pane tostato con tencha té verde
 
Ugrás az oldal tetejére