MATCHA ZÖLD TEA LASSI

 
                        matcha lassi
 
 Matcha Suisen, krémjoghurt
 
  A legjobb, ha sűrű házi joghurtot használnak ehhez a recepthez, igazán nem nagy munka és megéri. Veszek és felforralok jó minőségű házi tejet és visszahűtöm 40 Co-ra. A joghurt kultúrát a nekem tetsző joghurt márkából lopom hozzá, ez praktikusan azt jelenti, hogy 3 liter tejhez teszek 3 dl joghurtot, lefedem és állni hagyom. 3-4 óra múltán készen van a házi joghurtom, amit azonnal hűtőbe teszek és ott tartom. Másnap reggel 2,5 dl joghurthoz 1 kávéskanál Matcha Byakurent és 1 evőkanál nádcukrot teszek és jól elkavarom, mixerrel, vagy habverővel, legjobb a botmixer. Az eredmény egy minden évszakban frissítő, enyhén élénkítő, finom ital és tökéletes alap más italokhoz.
matcha zöld tea lassi
 

 

 

 
Ugrás az oldal tetejére